Nyheter 27.05.2024

Flyt Catering, Lunch og Catering og Romerike Catering har nå blitt en del av Flyt Catering

1 2024 02 13 T153209 570

Flyt Catering, Lunch og Catering Follo og Romerike Catering har nå blitt en del av Flyt Catering, en ledende aktør innen cateringbransjen som har tatt et stort skritt med etableringen av Norges første landsdekkende cateringkjede.

Kjeden tilbyr førsteklasses cateringtjenester i Follo, Oslo, Romerike og Bodø i første omgang, med planer om ytterligere etableringer over hele landet.

Flyt Catering består blant annet av tidligere Lunch og Catering, Flyt Catering og Romerike Catering, selskaper som alle har etablert seg som pålitelige leverandører av cateringtjenester med betydelig suksess i sine nærområder, takket være dedikasjonen til kvalitet, smak og kundetilfredshet gjennom mange år. Den nye cateringkjeden vil dra nytte av eksisterende suksessoppskrift, med fokus på variert meny, klima, bærekraft og enestående kundeservice. Med flere avdelinger vil selskapet kunne betjene en bred og mangfoldig kundebase for både små og store anledninger.

Vårt mål er å gjøre det enkelt for folk å nyte de beste cateringtjenestene uansett hvor de befinner seg i landet. Vi ser virkelig frem til å dele vår lidenskap for mat med enda flere mennesker.

Slipp stress og mas, få mer tid til kos og hygge. Rett og slett god mat med lave skuldre!

Del med noen