Personvernerklæring

Oppdatert: 05 . December 2023.

Du kjenner oss best som et selskap som leverer matopplevelser, men bak fasaden er Flyt et teknologiselskap som alltid har fokusert på å beskytte og respektere brukernes informasjon helt fra starten. Mange av oss som jobber her er selv Flyt-kunder, og vi verdsetter kundens personvern på et personlig plan. Vi vet at vi må strebe etter å fortjene og opprettholde tilliten. Vi jobber hardt for å bygge produkter vi er stolte over og som vi ønsker å fortsette å bruke.

For å leve opp til både dine og våre egne forventninger, har vi skrevet en tydelig formulert personvernerklæring og laget noen personverninnstillinger som gir deg full kontroll over hvordan vi bruker dataene dine. Vi har også et hjelpesenter for å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.
All vår innsamling og bruk av personopplysninger er underlagt relevante regler for beskyttelse av personopplysninger, inkludert EUs personvernforordning, også kjent som GDPR.

Vi anser etterlevelse av disse forskriftene som et minimum, og vi vil alltid jobbe hardt for å overgå denne grunnlinjen når det gjelder etisk og fornuftig bruk av dataene dine.


Behandlingsansvarlig

Flyt Catering AS
Myrerskogveien 12, 0495 OSLO
info@flytcatering.no
22 67 91 80

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er all informasjon som kan knyttes til deg som person. Dette kan for eksempel være navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer, fødselsdato, IP-adresse, informasjon om nettleser og operativsystem, samt kjøpshistorikk og annen informasjon du velger å dele med oss.

Hvilke personopplysninger samler vi inn og hvorfor?

Vi samler inn personopplysninger for å kunne tilby deg en best mulig kundeopplevelse og for å kunne behandle dine bestillinger. Vi samler kun inn personopplysninger som er nødvendige for å kunne levere våre tjenester til deg. Vi kan samle inn følgende personopplysninger:

  • Navn og kontaktinformasjon: Vi trenger ditt navn, adresse og e-postadresse for å kunne sende deg dine bestilte varer, samt kontakte deg dersom det skulle være nødvendig.
  • Betalingsinformasjon: Vi trenger din betalingsinformasjon for å kunne behandle din betaling og fullføre din bestilling.
  • Kjøpshistorikk: Vi samler inn informasjon om dine tidligere kjøp for å kunne tilby deg personlige tilbud og rabatter.
  • Informasjon om bruk av vår nettbutikk: Vi samler inn informasjon om din bruk av vår nettbutikk, slik som hvilke sider du besøker og hvor lenge du er på siden. Dette gjør vi for å kunne forbedre og tilpasse vår nettbutikk til deg som kunde.
  • Annet: Vi kan også samle inn annen informasjon som du velger å dele med oss, for eksempel gjennom vår kundeservice eller gjennom markedsundersøkelser.

Hvordan lagrer vi dine personopplysninger?

Vi lagrer dine personopplysninger på sikre servere som er beskyttet med passende sikkerhetstiltak for å hindre uautorisert tilgang. Vi sletter eller anonymiserer dine personopplysninger når de ikke lenger er nødvendige for å oppfylle formålet med innsamlingen.

Hvem deler vi dine personopplysninger med?

Vi deler kun dine personopplysninger med tredjeparter i henhold til gjeldende personvernlovgivning. Vi kan for eksempel dele dine personopplysninger med:

Frakt- og logistikkleverandører: Vi kan dele din adresseinformasjon med våre frakt- og logistikkleverandører for å kunne levere dine bestilte varer til deg.

Betalingsleverandører: Vi kan dele din adresseinformasjon med våre betlingsleverandører for å kunne fakturere bestilte varer.