Ec diverse

God flyt!

Flyt Catering skreddersyr matopplevelser med det lille ekstra, enten du skal arrangere tidenes fest med toastmaster og velkomstdrinker, eller bare ønsker deg noen velduftende bakverk til møtekaffen.
OF7 A0238 1

Ledende på catering og event

Siden den spede start ved Akerselvas elvebredde i 2003 har selskapet utviklet seg til å bli en av de ledende catering- og eventspesialistene i Oslo kjent for sin kvalitet, smak og profesjonalitet. Under ledelse av gründeren Espen M. Gryt har selskapet oppnådd betydelig vekst og anerkjennelse i bransjen med flere betydelige faste kunder som Universitetet i Oslo og Norges Bank . De siste årene har selskapet investert stort i å videreutvikle egne systemer, menyer og løsninger samt etablere flere avdelinger utenfor hovedavdelingen på Kjelsås i Oslo. Etableringen av Norges første landsdekkende cateringkjede markerer en ny fase i selskapets vekst og engasjement for å betjene kunder over hele landet.

Gronn gronnsaker bakgrunn

Alltid kvalitetsråvarer

Våre kjøkkensjefer har en brennende lidenskap for å lokke ut råvarenes fremste egenskaper slik at det naturlig gode får spille hovedrollen på tallerkenen. Uansett om du får mest vann i munnen av middelhavsdelikatesser, norske nisjeprodukter eller noe helt annet på menyen vår, bruker vi alltid kvalitetsråvarer fra de beste matprodusentene - både til festmiddagen og til dugnadslunsjen

Bonde gronnsaker

Miljø og samfunnsansvar

Flyt Catering er Miljøfyrtårn-sertifisert i kategorien Catering og Kantine. Å være en Miljøfyrtårn-bedrift stiller krav til oss angående avfallshåndtering, energireduserende tiltak, gode HMS-rutiner, miljøkrav ved innkjøp og miljøfokus ved transport. Sertifiseringen gir oss konkrete verktøy for miljøledelse, som gjør det enklere å lykkes med en grønn omstilling.

Ec utleie b

Mer enn mat

Flyt Catering er en totalleverandør, og vi kan stille opp med alt du trenger for å spikre drømmearrangementet - enten det er drikke, servitører, sjåfører, blomsterdekoratører, lydhøre DJ-er eller vakthold. Og vil du leie bestikk, glass, stoler eller noe annet, så fikser vi det også. Du kan bestille alt raskt og enkelt i nettbutikken vår.

Design 3 01

Lyst til å jobbe med oss?

Vi er alltid på jakt etter flinke folk!

 • Kort
  Kort behandlingstid og rask tilberedning
 • Lynrask
  Lynrask levering med elektriske varebiler
 • Totalleverandør
  Totalleverandør med kvalitet i alle ledd
 • Vi
  Vi tilbyr klimaregnskap på alle ordre