Firmafest

Firmafest

Har kanskje bedriften jubileum i år? En ny spennende lansering på vei? Eller er det rett og slett på tide å ha en skikkelig hyggelig sosial samling og et pust i bakken med de ansatte? Det mangler ikke på anledninger og gode grunner for å samles.

Uten20navn20119220x2080020px2071

En unik mulighet

En firmafest er en fantastisk måte å feire selskapets suksess og skape sterkt samhold blant ansatte. Det er også en unik mulighet til å vise takknemlighet for den harde jobben de har gjort gjennom året.

En firmafest kan være alt fra en intim middag med nære kollegaer til en stor fest med underholdning og dans. Uansett hva du velger, vil en firmafest bidra til å styrke båndene mellom ansatte og gi en positiv boost til selskapets arbeidsmiljø. 


Slapp helt av

I tillegg til å være morsomt, kan en firmafest også være en flott mulighet for nettverksbygging og for å vise frem selskapet til kunder og samarbeidspartnere. Så hva venter du på? La oss sammen planlegge en fantastisk firmafest og gi dine medarbeidere en opplevelse de sent vil glemme. 

Vi leverer gjerne full pakke og er det eneste cateringfirmaet i Oslo med egne servitører og utleie av utstyr. Vi ordner gjerne med ambulerende skjenkebevilling og kan foreslå en konferansier og underholdning som passer til deres budsjett og type arrangement. Så kan dere bare komme til dekket bord, bli ønsket velkommen og selv være med på festen med lave skuldre vel vitende om at alt går etter planen.

Ferdige menyer

Populære kategorier

Hva med tilbehør og bordekking?

 • Kort
  Kort behandlingstid og rask tilberedning
 • Lynrask
  Lynrask levering med elektriske varebiler
 • Totalleverandør
  Totalleverandør med kvalitet i alle ledd
 • Vi
  Vi tilbyr klimaregnskap på alle ordre