Grillbuffet
Grillfest, sommerfest, firmafest

Velkommen til fest!

Enten du planlegger en bedriftsøkt under åpen himmel eller et storslått sommerselskap, har vi skreddersydde løsninger som passer perfekt for enhver anledning. Vår grillmeny vil garantert sette smaksløkene i høyeste gir med saftige biffer, delikat marinerte kyllingfileter og ferske grønnsaker som er perfekt grillet til perfeksjon.

Uten navn 1192 x 800 px 5

Inne- eller utendørs

Når det gjelder valget mellom å arrangere ditt sommerselskap innendørs eller under åpen himmel, er det viktig å vurdere den unike atmosfæren og stemningen du ønsker å skape. Å velge å nyte måltidene utendørs gir en unik følelse av frihet og nærhet til naturen, og det gir også muligheten til å utnytte det vakre været og den naturlige skjønnheten rundt oss. Forestill deg dine gjester som nyter deilige grillretter mens de lytter til sommerfuglenes sus og lukter duften av grillen.

På den annen side kan et innendørs arrangement tilby komfort og beskyttelse mot værforholdene, og det gir muligheten til å skape en intim atmosfære med unike dekorasjoner og belysningseffekter. Uansett hvilken setting du foretrekker, er Flyt Catering her for å gjøre din visjon til virkelighet og sørge for at ditt arrangement blir en minneverdig opplevelse for alle.

Våre 3- og 4-retters sommermenyer

God mat - lave skuldre

Men catering handler ikke bare om mat – det handler om å skape minnerike øyeblikk. La oss ta oss av alle detaljene slik at du kan slappe av og nyte hvert sekund av arrangementet ditt. Vårt erfarne team står klare til å gjøre din sommerfest til en uforglemmelig begivenhet fylt med kos og hygge.

Ta det første steget mot en sommerfest uten like – kontakt oss i dag for å planlegge ditt neste arrangement med Flyt Catering. La oss sammen skape magiske øyeblikk som varer livet ut.