Uten20navn20119220x2080020px2011

Årets høydepunkt

Desember er for mange den mest hektiske tiden av året og derfor passer det bedre å samle kolleger, venner eller familie til en skikkelig fest på nyåret i stedet for det tradisjonelle julebordet. Med vår lange, og varierte, erfaring kan vi sammen gjøre dagen til en suksess hvor alle finner sin favorittmat og hygge står i sentrum. Mindre stress for dere og mer fokus på å nyte dagen med venner, familie eller kolleger.

1 98

En minnerik kveld

Planlegger du årsfest med vennegjengen eller kolleger? La oss stå for planlegging, mat og servering. Da har du tid til å nyte en kveld fylt med kos og hygge sammen med familie, kjæresten, kollegaer eller vennegjengen - uten stress og med lave skuldre! Du kan bestille alt raskt og enkelt i nettbutikken vår selv - eller så avtaler vi på telefon eller mail.

Å sitte med ansvaret for jobbens årsfest kan føles overveldende når tiden flyr og datoen kommer stadig nærmere. Husk da at du trenger ikke stå i det alene, vi har erfaring med tusener av selskap og kan bistå med planleggingen, maten, transport, lokale og mye annet som skal på plass. Kontakt oss, da vel!

Anbefalte menyer til årsfest

Smilende overlevering av mat

Trenger du hjelp til planleggingen?

Få gode anbefalinger og tips til den store dagen

Populære kategorier til årsfest

Hva med tilbehør og bordekking?