Magisk stemning

Når julen seg, hva er vel bedre enn å samles med fantastisk mat god stemning og minneverdig atmosfære. Planlegger du kanskje julebord med vennegjengen eller kolleger?

Førjulstida kan vere hektisk for mange og da kan det være godt med et lite avbrekk. La oss stå for julefrokosten, julelunsjen eller julemiddagen og ta med deg selv, familien, kjæresten, kollegaene eller vennegjengen på ekte førjulskos.

OF7 A0119

Mindre stress, mer kos

Å sitte med ansvaret for jobbens julebord kan føles overveldende når tiden flyr og datoen kommer stadig nærmere. Husk da at du trenger ikke stå i det alene, noen av oss har erfaring med hundrevis av julebord og kan bistå med planleggingen, maten, transport, lokale og mye annet som skal på plass. 

Så kan du også nyte dagen med de andre, slik du fortjener!

Vi tilbyr klassisk julemat som ribbe, pinnekjøtt, torsk og nøttestek, og har ett flott utvalg av snitter og koldtbord til en hyggelig julelunsj. Vi har også rikholdige buffeter med både tradisjonell vri og morderne maker, hvor alle vil finne noe de liker. 

Vårt eget konditori lager også de beste desserter fra tradisjonell riskrem og petite fours til eksotiske kaker og tradisjonsrik hvetekringle. Vi bruker ferske meieriprodukter, belgisk sjokolade og fruktpureer uten tilsetningsstoffer. Perfekte søte avslutninger på et flott måltid. 

Uansett om du ønsker tradisjonelle eller nye smaker, fler-retters meny, buffet eller servering ved bordet står våre erfarne kokker, servitører og konditorer klare til å bistå. Vel bekomme.

La oss ta oss av planleggingen!

Vi er allerede i planleggingsfasen av årets julemenyer. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å bli informert når de er klare! 

Har du allerde satt en dato? Da kan du sende oss en e-post og spørre om kapasitet. Vi liker også å ha god tid for å planlegge det beste julebordet for deg!