Minnestund

Minnestund

Flyt Catering kan garantere en profesjonell leveranse av høy kvalitet. Våre nysmurte snitter og vår konditors hvetekringler er bestselgere for de som ønsker å ha det helt enkelt, men vi kan også anbefale for eksempel en av våre fingermatbuffeer og varmretter.

Tid til det viktigste

I en vanskelig tid kan det være godt å få bistand fra noen som har mange års erfaring med planlegging og servering for minnestunder. Vi kan skreddersy våre tilbud til å gi deg en stressfri opplevelse, slik at du kan slappe av og fokusere på å bruke tiden din med venner og familie.

Vi kan håndtere alle detaljer for deg, fra å levere og forberede mat og drikke til bord, stoler, duker, dekor og blomster om du måtte ønske. I tillegg til koordering av arrangementet kan vi også sette klart og rydde opp slik at det ikke er noe for deg å bekymre deg over.

Begravelse

Lokale

Det er ikke alltid man har plass til å arrangere minnestunden hjemme, da er det fint å kunne bestille et lokale som er stort nok for alle som skal komme. Vi har avtale med flere små og store selskaps- og forsamlingslokaler i og rundt Oslo som kan passe. Ta kontakt så finner vi det som best passer deres behov og ønsker.

Bevertning

Mat og drikke spiller spiller en stor rolle i møte med andre mennesker. Å behandle tap og sorg er sjeldent likt for oss alle, da er det fint å kunne spise et godt måltid sammen. Mange er usikre på hva som er vanlig å servere i en minnestund. Det er vanlig å velge tradisjonelle retter som snitter, kaffe og kake eller noe annet som den avdøde var spesielt glad i, og som kan sette et personlig preg.

Det er i grunn ingen regler for hva som kan og ikke kan serveres og enkle varmretter, fingermat, baguetter, smørbrød og tapas kan også anbefales og passer også godt. Flere lurer også på om det passer seg å servere alkohol i et minnesamvær. Vårt svar der er at det avhenger helt av hva som føles riktig for dere.

En hjelpende hånd

Ved tap av en nær er det ikke alltid lett å huske på alt, hverken i planleggingen eller under selve minnessamværet. Vi har dyktige og professjonelle medarbeidere som kan veilede deg i forkant av arrangmenetet, booke lokale, dekke opp og servere. La oss sørge for verdige og fine rammer for deres avskjed hvor du kan fokusere på det viktigste. 

Nederst på siden her har du vår e-post, vårt telefonnummer eller chat. Der kan du kontakte oss for hjelp med din minnesstund.