Ved bestilling av kokk og annet personell, øker momsen på hele leveringen til 25%, også på maten.
På arrangement der Flyt Catering har personell til stede skal eventuelle utfordringer, feil eller mangler tas opp med vårt personell umiddelbart. Flyt Catering har rutiner for håndtering av ulike situasjoner og på denne måten får vi rettet eventuelle feil så raskt som mulig.
Du er ansvarlig for at Flyt Catering har fått så detaljerte og fullstendige opplysninger om oppmøte/leveringssted som mulig og er tilgengelig på telefon for at kokken skal finne frem.
Kokker:
Kokk per selskap utover 5 timer faktureres per påbegynt halvtime.
Oppdrag utenfor Oslo bestilles for minimum 7,5 timer, inkludert reisetid, og faktureres per påbegynt halvtime.
Firmabil faktureres utenom for transport av personale og utstyr til og fra oppdrag.
Annet personell
Våre dyktige servitører, hovmestere, bartendere, eventkoordinatorer og andre står klare til å hjelpe deg med å lage et hyggelig og minneverdig arrangement.
Dersom lokalet ikke er i nærheten av offentlig transport må det avtales alternativ transport for servitørene. Kostnader for transport der kollektivtilbudet ikke er tilfredsstillende nok til at personell enkelt kan komme seg til og fra oppdrag, kan komme i tillegg. Dette gjelder for eksempel nattbuss hvor det er hensiktsmessig, eller taxi eller firmabil hvor det er nødvendig.
Variable kostnader som kan legges til sluttregning:
- Personalmat ved vakter over 6 timer
- Overtidsbetaling etter 9 timer med 50 % overtidstillegg
- Reisetid
Hvis personell melder inn syk samme dagen kan vi ikke garantere at vi klarer å finne en erstatter. I slike tilfeller vil vi gjøre vårt ytterste for å løse situasjonen på best mulig måte, og varsle kunden eller bestiller.
Prøvesmaking, befaring og planlegging med eventkoordinator er inkludert i prisen ved større arrangementer som eks. bryllup, store firmafester, etc. Dersom arrangementet avbestilles fakturer vi for tidsbruk ved befaring, prøvesmaking og planlegging, i tillegg til maten ved prøvesmaking.