Den store dagen

Med vår lange, og varierte, erfaring kan vi sammen gjøre dagen til en suksess både for store og små. Mindre stress for dere og mer fokus på å nyte dagen med venner og familie. Uansett om bursdagsbarnet er ung, gammel eller midt i mellom er det alltid stas med litt ekstra oppmerksomhet og en god unnskyldning til å samle gode venner og familie.

Uten navn 1192 x 800 px 4

Invitasjoner som setter tonen

Åpne ballet med elegante, eller morsomme, invitasjoner som gir gjestene en forsmak på hva som venter dem. Et kreativt hint om det kommende gastronomiske eventyret vil få sulten til å melde sin ankomst allerede ved første blikk. 

Lag de selv eller benytt en ferdig mal fra trykk-leverandør eller last ned en av de mange du finner fritt tilgjengelig på internett. 

Dekorasjon: det lille ekstra

La rommet bli en visuell fest ved å tenke utenfor boksen når det gjelder dekorasjon. Hva med et tema som tar gjestene med på en reise? Enten det er en tropisk strandfest eller en elegant vintage-stil, sørger riktig dekorasjon for en sammenhengende og magisk atmosfære.

En bursdag for hver smak

Det finnes like mange måter å ferie bursdag på som det finnes mennesker, og ofte endrer seg hvordan man feirer opp igjennom årene. Noen ønsker en avslappet og uformell atmosfære med mingling, fingermat, godt i glasset og fullt dansegulv, mens noen ønsker en uppelvelse med sittende 3-6-retter med kokk på kjøkkenet som serverer selskapsmeny av ypperste klasse, som er en kulinarisk opplevelser over mange timer.

Uansett hvordan du har lyst til å ferie din bursdag, har vi både maten og kunnskapen som skal til for at du skal kunne ha lave skuldre fra invitasjonene sendes ut, til at siste gjest drar hjem fra festen.  

Ta kontakt med oss for å få hjelp med anbefalinger på meny, utstyr og personell. 

Ingen bursdagsfest er komplett uten kake

La deg friste av et utvalg fra vårt konditori

Har du tenkt på..?