Hvorfor velge økologisk kaffe?
Det aller viktigste er selvsagt smaken! Men ved å drikke økologisk kaffe er det også lavere risiko for inntak av syntetiske stoffer og kjemikalier som brukes i konvensjonell kaffeproduksjon. I tillegg er økologisk produksjon mye mer miljøvennlig og da også bedre for klimaet. Så ikke bare gjør du deg selv en tjeneste ved å droppe inntaket av syntetiske stoffer og kjemikalier, men du tar vare på klimaet samtidig.
Hvem står bak Green World kaffe?
I Treveien i Vestby ligger et av verdens mest avanserte kaffebrennerier – bygget i tre! JOH. JOHANNSON KAFFE har lang tradisjon for å tenke miljø og bærekraft helt fra bønne til kopp. Langsiktig tenking og bærekraft er grunnleggende verdier for en god kaffeprodusent. Det nye kaffebrenneriet er et håndfast bevis på dette. Selve byggeprosessen og alle materialer som er benyttet, er i henhold til høye miljøkrav og standarder internasjonalt sett. Kaffebrenneriet driftes klimanøytralt og med fornybar energi. Dette bidrar til at vi med stolthet serverer deres kaffe!