Selskapsmenyer vinter
Legg til i liste
3-retter med andehjerte, torsk og pasjonsfrukt (meny 3)
Andehjerter
Pannestekte andehjerter med rødbeter, steinsoppemulsjon og solbær
Torsk
Med ertekrem, sprøstekt choritzo, røstipotet, spinat og beurre blanc med gressløk
Pasjonsfrukt
Pasjonsfrukt panna cotta
Anretningen kan variere, bildet viser en mulig måte å anrette retten på.
Pannestekte andehjerter med rødbeter, steinsoppemulsjon og solbær
Torsk
Med ertekrem, sprøstekt choritzo, røstipotet, spinat og beurre blanc med gressløk
Pasjonsfrukt
Pasjonsfrukt panna cotta
Anretningen kan variere, bildet viser en mulig måte å anrette retten på.
Les mer
Pris per stykk
625,00 kr
Inkl. mva.
Totalpris
6 250,00 kr
Inkl. mva.
Levering til
Ingredienser
AndehjerterPannestekte andehjerter med rødbeter, steinsoppemulsjon og solbær TorskMed ertekrem, sprøstekt choritzo, røstipotet, spinat og beurre blanc med gressløkPasjonsfruktPasjonsfrukt panna cottaAnretningen kan variere, bildet viser en mulig måte å anrette retten på.
Allergener
Næringsinnhold
Klimamerking
Utslipp
kg CO2E/kg
Tallet viser omtrent hvor mye CO2 varene tilsvarer, og hvilke utslippskategorier varene er i.
Varenummer 5238
Dette følger med
Tilpasninger
Tilpasninger total
0
Pris per stykk
625,00 kr
Inkl. mva.
Totalpris
6 250,00 kr
Inkl. mva.Ukens meny:
Informasjon: Vi kan tilpasse rettene etter dine behov.
Pris per stykk
625,00 kr
Inkl. mva.
Totalpris