
Selskapsmenyer sommer
Legg til i liste
3-retter med asparges, hyse og mojito
Sesongens beste asparges med trøffelostekrem, karse, sprø løk og ørretrogn.
Antall asparges per person kan også variere avhengig av type asparges som er tilgjengelig.
Hyse
Pannestekt, linefanget filet av hyse fra Barentshavet med ertekrem, brokkolini, beure blanc og potetkake.
Kan byttes til dagens lokale fangst om ønskelig, med likt tilbehør. Hva som blir dagens fangst vet vi ikke på forhånd.
Mojito
Dekonstruert «mojito» lime pai, mynte/lime vinagrette og melon.
Anretningen kan variere, bildet viser en mulig måte å anrette retten på.
579,00 kr
Inkl. mva.5 790,00 kr
Inkl. mva.AspargesSesongens beste asparges med trøffelostekrem, karse, sprø løk og ørretrogn.Antall asparges per person kan også variere avhengig av type asparges som er tilgjengelig.HysePannestekt, linefanget filet av hyse fra Barentshavet med ertekrem, brokkolini, beure blanc og potetkake.Kan byttes til dagens lokale fangst om ønskelig, med likt tilbehør. Hva som blir dagens fangst vet vi ikke på forhånd.MojitoDekonstruert «mojito» lime pai, mynte/lime vinagrette og melon.Anretningen kan variere, bildet viser en mulig måte å anrette retten på.
Sertifisering

Dette produktet er godtkjent merket som et økologisk produkt av Debio.no
Utslipp
kg CO2E/kg
Tallet viser omtrent hvor mye CO2 varene tilsvarer, og hvilke utslippskategorier varene er i.
Varenummer 5013