
Selskapsmenyer sommer
Legg til i liste
4-retter med jordskokk, sei, kylling og mojito
Karamellisert jordskokk med løksaus, karse og ristet gjær.
Sei
Bakt filet av linefanget storsei fra Barentshavet med gulrotkrem med anis, primører, potetkake og hollandaise med ørretrogn og gressløk.
Kylling
Saftig kyllingbryst fra Stange med grønnkål, sesongens skogsopp, potetkrem, eplecidersaus og søtpotetchips.
Mojito
Dekonstruert «mojito» lime pai, mynte/lime vinagrette og melon.
Anretningen kan variere, bildet viser en mulig måte å anrette retten på.
549,00 kr
Inkl. mva.5 490,00 kr
Inkl. mva.JordskokkKaramellisert jordskokk med løksaus, karse og ristet gjær.SeiBakt filet av linefanget storsei fra Barentshavet med gulrotkrem med anis, primører, potetkake og hollandaise med ørretrogn og gressløk.KyllingSaftig kyllingbryst fra Stange med grønnkål, sesongens skogsopp, potetkrem, eplecidersaus og søtpotetchips.MojitoDekonstruert «mojito» lime pai, mynte/lime vinagrette og melon.Anretningen kan variere, bildet viser en mulig måte å anrette retten på.
Sertifisering

Dette produktet er godtkjent merket som et økologisk produkt av Debio.no
Utslipp
kg CO2E/kg
Tallet viser omtrent hvor mye CO2 varene tilsvarer, og hvilke utslippskategorier varene er i.
Varenummer 5017