
Selskapsmenyer sommer
Legg til i liste
4-retters med laks, storfe, oster og sjokolade
Lettrøkt laksetartar med kapers, pepperrotkrem, syrlige epler, sprø rug og syltet rødløkspulver.
Storfe
Rosastekt ytrefilet av norsk storfe med peppersaus, pastinakkrem, løk, aspargesbønner og rôstipoteter.
Ost
Et utvalg av modne oster med fikenkompott
Sjokolade
Sjokoladeganache med Kolonihagen olivenolje, dobbel vanijeis, sjokoladecrumble og moreller.
Anretningen kan variere, bildet viser en mulig måte å anrette retten på.
649,00 kr
Inkl. mva.6 490,00 kr
Inkl. mva.LaksLettrøkt laksetartar med kapers, pepperrotkrem, syrlige epler, sprø rug og syltet rødløkspulver.StorfeRosastekt ytrefilet av norsk storfe med peppersaus, pastinakkrem, løk, aspargesbønner og rôstipoteter.OstEt utvalg av modne oster med fikenkompottSjokoladeSjokoladeganache med Kolonihagen olivenolje, dobbel vanijeis, sjokoladecrumble og moreller.Anretningen kan variere, bildet viser en mulig måte å anrette retten på.
Sertifisering

Dette produktet er godtkjent merket som et økologisk produkt av Debio.no
Utslipp
kg CO2E/kg
Tallet viser omtrent hvor mye CO2 varene tilsvarer, og hvilke utslippskategorier varene er i.
Varenummer 5016