
Selskapsmenyer sommer
Legg til i liste
6-retter med asparges, beter, hyse, storfe, oster og yuzu
Sesongens beste asparges med trøffelostekrem, karse, sprø løk og ørretrogn. Antall asparges per person kan også variere avhengig av type asparges som er tilgjengelig.
Beter
Saltbakte beter med Feta PDO fra Kolonihagen, fersk jalapeno, rugcrumble, créme fraîche og pepperrot.
Hyse
Pannestekt, linefanget filet av hyse fra Barentshavet med ertekrem, brokkolini, beure blanc og potetkake.
Kan byttes til dagens lokale fangst om ønskelig, med likt tilbehør. Hva som blir dagens fangst vet vi ikke på forhånd.
Storfe
Rosastekt ytrefilet av norsk storfe med peppersaus, pastinakkrem, løk, aspargesbønner og rôstipoteter.
Ost
Et utvalg av modne oster med fikenkompott.
Yuzu
Yuzu-pannacotta med yuzugelé og sweet & sour jordbærsalat.
Anretningen kan variere, bildet viser en mulig måte å anrette retten på.
799,00 kr
Inkl. mva.7 990,00 kr
Inkl. mva.AspargesSesongens beste asparges med trøffelostekrem, karse, sprø løk og ørretrogn. Antall asparges per person kan også variere avhengig av type asparges som er tilgjengelig.BeterSaltbakte beter med Feta PDO fra Kolonihagen, fersk jalapeno, rugcrumble, créme fraîche og pepperrot.HysePannestekt, linefanget filet av hyse fra Barentshavet med ertekrem, brokkolini, beure blanc og potetkake.Kan byttes til dagens lokale fangst om ønskelig, med likt tilbehør. Hva som blir dagens fangst vet vi ikke på forhånd.StorfeRosastekt ytrefilet av norsk storfe med peppersaus, pastinakkrem, løk, aspargesbønner og rôstipoteter.OstEt utvalg av modne oster med fikenkompott.YuzuYuzu-pannacotta med yuzugelé og sweet & sour jordbærsalat.Anretningen kan variere, bildet viser en mulig måte å anrette retten på.
Sertifisering

Dette produktet er godtkjent merket som et økologisk produkt av Debio.no
Utslipp
kg CO2E/kg
Tallet viser omtrent hvor mye CO2 varene tilsvarer, og hvilke utslippskategorier varene er i.
Varenummer 5019